Chystáte sa do prírody? Tieto vychytávkyspravia váš výlet ešte príjemnejším! 

| 1 júna, 2023

Kedy ste boli naposledy kempovať? A boli ste vôbec niekedy? Počasie už výletom do prírody praje, s dobrou výbavou a pohodlným outdoorovým oblečením v nej môžete príjemne stráviť celý deň či víkend. Vymeňte hotel za stan a zažijete dobrodružstvo, na ktoré sa nezabúda!

Doma sme sedeli už dosť, je čas na poriadne outdoorové zážitky! Zbaľte vak, spacák, stan, potraviny a vyrazte do lesa zažiť skutočné dobrodružstvo. Že doma nemáte nič potrebné na kempovanie? V Tchibo dostanete všetko od spacákov, kempingového náradia až po hry pre decká na dlhé cesty. Našli sme pre vás drobnosti, s ktorými bude váš výlet oveľa príjemnejší.

9 funkcií v jednom

Lopatka, čelovka, praktické organizéry, karabínky, liekovka, ďalekohľad a dokonca aj rýchloschnúci uterák sa zmestí do jedného malého vaku a vám urobí službu na nezaplatenie. 
Extra tip: Lopatka na kempovanie má až 9 funkcií – lopatka, nôž, pravítko, pílka, 6-hranný kľúč, otvarák, vyťahovač klincov, bezpečnostné lano a rýľ. 

Mobil nabije slniečko

Nabíjanie mobilu v prírodných podmienkach je dosť veľký problém, vlastne, povedzme si na rovinu – je to nemožné. So solárnou nabíjačkou sa však vybitého mobilu obávať nemusíte. Táto z Tchibo s 2 konektormi USB je odolná voči poveternostným podmienkam a karabínkou si ju môžete pripevniť na vak. 

V objatí alebo každý sám?

S týmto spacím vakom sa láskyplných objatí v noci nemusíte vzdať. Je určený pre dve osoby, no pokiaľ vám spánok vo dvojici v jednom spacáku nevyhovuje, jednoducho ho môžete rozdeliť na dva.

 

Pončo na pohodlné prezliekanie

Toto univerzálne pončo si zamilujete. Už nikdy sa nebudete musieť trápiť pri prezliekaní z plaviek, obalená osuškou, ktorá stále padá. Pončo vás ochráni nielen pred zvedavými pohľadmi, ale aj pred prípadným nepríjemným počasím, oceníte ho aj pri neočakávanej letnej búrke a slúži aj ako uterák. V plážovom bufete sa vám v ňom bude tiež dobre sedieť. 


Ekologická impregnácia, ktorá vydrží

Outdoorový vak chráni ekologicky šetrná impregnácia EcorepelÒ, ktorá neobsahuje PFC a je biologicky odbúrateľná. Okolo textilného vlákna vytvára tenučký film a odpudzuje vodu a nečistoty, ktoré sa na povrchu tkaniny jednoducho zrazia do kvapiek. A čo je úplne skvelé, že táto priedušná impregnácia zostáva zachovaná aj po vypratí.

 Na pitný režim aj na varenie

Na viacdňových výletoch je potrebné zabezpečiť dostatok vody. Aby ste nemuseli vláčiť plné a prázdne fľaše, ľahký a stabilný skladací kanister aj s praktickým kohútikom vám zabezpečí až 10 litrov vody. A keď ju miniete, kanister jednoducho poskladáte. 

Pozrite si v predajniach a na stránke tchibo.sk ďalšie vybavenie do prírody a tiež oblečenie z biobavlny a recyklovaných materiálov, v ktorom sa na výletoch budete cítiť skutočne pohodlne.

Tags:

Category: ASTROLÓGIA