Mačacie oči podľa Alexy Chung

| 17 novembra, 2013 | 0 Comments

Britskú hviezdu fashion scény a zároveň miláčika módnych návrhárov netreba zaiste nikomu špeciálne predstavovať. Alexa Chung je svojráznym pojmom ako na poli britskej, tak celosvevej módy. Svojou krásou, charizmou, ale i nezávislým osobným štýlom inšpiruje mnoho žien a práve teraz je vhodná doba byť „Alexa fanatičkou“. Je tiž viac ako isté, že slovné spojenie si už razí cestu do slovníkov módnych redakrov, blogerov i všetkých skalných fanúšičiek.

Najnovšie Alexa prichádza po prvýkrát s vlastnou kolekciou beauty produkv v spolupráci so značkou Eyeko. Do finálnej produkcie sa dostali konkrétne dva nápadité produkty, zamerané na dosiahnutie maximálneho „mačacieho efektu“ v oblasti očí. Konkrétne ide o tekuté očné linky a maskaru s množstvom prírodných výťažkov, krá riasam, podľa slov aurky, nielen dodá potrebnú dĺžku a tvar, ale zabezpečí aj ich pevnosť.

Sama Alexa sa nechala v súvislosti so svojim novým počinom počuť: „Milujem šesťdesiate roky a oči, pripomínajúce laň. Tá maskara vytvára dlhšie, silnejšie a tmavšie riasy bez nutnosti použitia nalepovacích rias. Vydrží veky, ale vďaka úžasnému mixu zložiek je zároveň neskučne príjemná.“

Limivanú kolekciu zoženiete na Eyeko.com.

Category: HAIR & MAKEUP, HOMEPAGE