Používate SodaStream? Originálnu bombičku na výmenu vám privezú domov

| 29 októbra, 2020

Milovníci sýtenej vody vedia, že vláčiť fľaše so sódou z obchodu sa nevypláca, keď tu máme ekologický a ekonomický systém SodaStream. Do prístroja investujete len raz a pom už len vymieňate bombičky. Z jednej spravíte 60 – 80 litrov sódy, podľa ho, akú intenzitu sýtenia si volíte.

SodaStream si za kvaliu svojich výrobkov sjí už od roku 1903. Ľudia sú ale vynaliezaví a tak používajú aj iné, zdanlivo výhodnejšie riešenia. Tých pár ušetrených eur vás však môže vyjsť draho, preže neoriginálne bombičky nie sú výrobcom tesvané na použitie v prístrojoch SodaStream a môže dôjsť k ich zlyhaniu. V prípade použitia akejkoľvek inej než originálnej a originálne naplnenej Sodastream bombičky v prístrojoch na výrobu perlivej vody značky Sodastream nemá spoločnosť Sodastream žiadnu zodpovednosť za ujmu na zdraví alebo škode majetku spôsobené použitím neoriginálnych bombičiek. Originálne plnené bombičky sú skontrolované, vyčistené, naplnené zdravotne nezávadným potravinárskym CO2 a zapečatené modrou alebo zelenou fóliou s logom SodaStream.

Dovoz priamo domov a vyše 600 aurizovaných predajní

Vymeniť si bombičku SodaStream je maximálne jednoduché, preže výmenných miest je vyše 600. Nájdete ich v aurizovaných predajniach, super- a hypermarkech, dokonca aj vo vybraných prevádzkach kopírovacích služieb. A aj v čase prísnych obmedzení sú bombičky jednoducho dostupné. Až domov vám ich privezie distribúr potravín Lunys, čím môžete spojiť príjemné s užičným a zároveň si nechať doviezť originálne príchute do sýtenej vody SodaStream, ako aj vždy čerstvé a kvalitné ovocie, zeleninu a ďalšie potraviny. Všetky potrebné informácie nájdete na www.sodastream.sk a na FB SodaStream Slovakia.

Tags:

Category: GOURMET, HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING