Novinky z Paríža

| 30 októbra, 2021

Zlatá, purpurová, mandarínková a terakotová – to všetko sú farby, ktoré sa stanú najpoužívanejšími farbami budúcej jari. Prinášame najkrajšie makeup-looky a beauty hacky z parížskeho týždňa módy na jar/leto 2022.

Loewe: Jahodová blond

Kadernícky génius Guido Palau spolupracoval s koloristami v Milánea vytvoril škálu karmínových, smaragdových, kobaltových a ružových parochní pre značku Loewe. Špeciálnu dávku obdivu získala do ružova tónovaná blond. Najviac pristane nositeľkám platinovej farby vlasov, a dosiahnuť ju môžete jedným krokom. Stačí na vlasy naniesť hmlu vo vymývateľnom odtieni rúžovej a je hotovo. Tento ľahký a jednoduchý hack vám pomôže stvoriť žuvačkovú fantáziu za pár sekúnd. 

Chloé: Neón na očiach

Parížsky týždeň módy priniesol množstvo prekvapení a jedným z nich je rozhodne aj návrat neónových farieb na očné viečka. Tentoraz fluorescenčný odtieň oranžovej zdobil kútiky očí modeliek od značky Chloé,  zatiaľ čo jemný lesk im zdobil viečka pre neprehnanú eleganciu a dojem. 

Akné štúdio: Flitrované pery

V priebehu rokov sme na scéne videli pery pokryté všeličím. Od trblietok a kamienkov po šperky, no značka Acne Studio nám predstavila niečo úplne nové: flitre. Korálky dodali perám extra lesk a v mandarínkovej a striebornej vyzerali na modelkách priam oslnivo.

Rochas: Zvlnená (pod)očná linka

Namiesto obyčajnej rovnej línie na viečku sa tohtoročné trendy uberajú trochu netradičným smerom. Napríklad známa vizážistka Lucia Pieroni pod očami modeliek tvorila vlnité ťahy modrou, ktoré na očiach nositeľky vyzerajú priam maliarsky, no tento beauty hack si vyžaduje nadmernú dávku úsilia a trpezlivosti, takže sa radšej vložte do profesionálnych rúk.

Ottolinger: Prirodzený make-up

S toľkými tvarmi a textúrami, ktoré sa objavili na dizajnoch Ottolingerovej prehliadke, sa vizážistka Isamaya Ffrench rozhodla pre jemnejší mejkap look s prirodzeným finišom a božským leskom. Lícne kosti žiarili luminiscenciou; viečka sa ligotali lesklými odteňmi  a pery dostali  šťavnatú textúru pomocou jemného priesvitného lesku, no výsledok stál za to, čo poviete?

Foto: allure.com

Tags:

Category: HAIR & MAKEUP, HOMEPAGE