Až 7 z 10 žien má asymetrické prsia. V akej podprsenke budú vyzerať úžasne?

| 22 októbra, 2021

Dokonalá súmernosť v prírode existuje len výnimočne a týka sa aj ľudského tela. Pohľad do zrkadla vám už určite prezradil odchýlky vo veľkosti uší, tvare obočia a u žien aj vo veľkostí pŕs. Práve na ne sa teraz zameriame a poradíme vám, ako vybrať podprsenku, krá ich opticky upraví do dokonalosti.

Správnym oblečením sa dá korigovať každá chybička telesnej krásy, aj nesúmerné prsia. Pokiaľ sa pri pohľade na vaše vnady trápite otázkou „Prečo práve ja?“, vedzte, že isté sa pýta 70 % žien. Asymetrické prsia sú teda skôr normálne, než ojedinelé. Prsia do finálnej veľkosti dorastajú medzi 18. – 23. rokom života a menia sa aj počas neho. Či už s našou hmotnosťou, tehotenstvom, dojčením alebo pôsobením hormónov. No ak je jeden váš prsník väčší a druhý menší, či sú v nerovnakej výške, ten fakt bude pre vás asi iba slabou útechou. Oveľa viac pomôže správny strih podprsenky, krá opticky vyrovná rozdielnu veľkosť či polohu pŕs.

Podprsenka strihu T-Fit pomôže s asymetriou u menšieho poprsia

Väčšia veľkosť rozhoduje

Pri korigovaní symetrie pŕs podprsenkou sa vždy riaďte väčším ňadrom. Pri menších a stredných prsiach siahnite po unikátnom T-Fit strihu od Trioly. „Tak strihaná podprsenka vytvorí prirodzene guľatý tvar poprsia a sexi dekolt aj pri malých veľkostiach. Luxusný materiál, pohodlné ramienka a pevný obvod zaisťujú príjemné nosenie pri každodenných aj výnimočných príležistiach. Pri asymetrických malých a stredných prsiach pom stačí už len o čosi viac utiahnuť ramienko na strane s menšou veľkosťou a problém je vyriešený,“ vysvetľuje štylistka firmy Triola Žaneta Ilutanová, krá vedie aj Triola online poradňu a pomôže vám tiež s nákupom podprsenky cez internet. Riasenie a farebný vzor odporúča aj pri plavkových podprsenkách, kde ich použitie upriami pozornosť na dizajn plaviek.

Profesionálna štylistka Trioly Žaneta v akcii.

Pre väčšie veľkosti

A akú podprsenku vybrať, pokiaľ vám príroda nadelila výrazné vnady? „Majiteľkám obdarenejších dekolv odporúčam strih Perfect Fit, polovystužené podprsenky, zmenšujúcenevystužené s kosticami, kré dodajú oporu aj naozaj veľkým a ťažkým prsiam. Rozdiely veľkosti opticky upraví podprsenka s riasenými košíčkami alebo čiasčne vystuženou čipkou v hornej časti, kré sa svojou pružnosťou prispôsobia a rozdiel nie je taký viditeľný,“ radí štylistka. Ďalšie možnosti ponúkajú doplnky a oblečenie, ako dizajnovo uviazané šatky a šále, kardigán, sako či bundička na priliehavom pe, riasenie či „voda“ na prednom diele šiat, pov, blúzok. „Asymetria pŕs sa dá riešiť. Niekedy ju však riešime len my, ženy, pričom okolie o nej ani netuší. Ja vravím, že dokonalé krásky sú pre mužov bez fantázie,“ usmieva sa odborníčka.

Asymetriu väčších pŕs vyrieši aj podprsenka strihu Fixed Fit

Ako si správne skúšať podprsenku doma?

V súčasnej neistej situácii si nový krásny kúsok objednáte online na www.triola.sk s jednoduchou možnosťou vrátenia a vyskúšať si ho môžete aj sama v pohodlí domova. S radami od štylistky Žanety však nespravíte žiadnu chybu!

Nesprávne sediaca podprsenka

Správne  sediaca podprsenka

1. Oblečte si ramienka podprsenky a na chrbte ju zapnite na vonkajšie, prípadne prostredné háčiky. Obvod musí byť dostačne pevný a nemal by vás obmedzovať v dýchaní či pohybe.

2. Upravte si dĺžku ramienok tak, aby ste pod ne mohli zasunúť jeden až dva prsty. Ak vám nemá k pomôcť, bude chcieť trochu obratnosti a trpezlivosti, čo sa vám zúročí pri nosení nového kúska.

3. Prsia v košíčkoch dôsledne upravte tak, aby košík pojal celý prsník. Po stranách, v dekolte ani pod dolným obvodom nesmie nič prečnievať.

4. Teraz v novej podprsenke párkrát poskočte, vzpažte, zamávajte rukami zhora dole, spravte hlboký predklon. Ak sa cítite pohodlne a všetko zostalo na svojom mieste, pristúpte k poslednej časti skúšky.

5. Oblečte si priliehavé tričko a skontrolujte svoju siluetu. Pokiaľ sa nikde nerysujú faldíky a nechcené obrysy, vybrali ste si správne.

Triola je už vyše s rokov špecialista na kypré ženské tvary a ponúka množstvo strihov spodnej bielizne, takže si tu svoj akurátny kúsok nájde každá dáma. Obliekame vaše krivky s láskou,“dodáva odborníčka na spodnú bielizeň z Trioly.

TIP:

TRIOLA prináša modely pre skučné ženy  či už si vyberiete zo stálej alebo limivanej kolekcie, v jej ponuke nájdete trendové kúsky vo veľkostiach podprseniek od Baž do K a v strihoch aj pre asymetrické poprsie. Vďaka mu bude váš dekolt vždy dokonalý.

Ku každej podprsenke si môžete doladiť vhodné nohavičkya vytvoriť tak komplet, krý perfektne padne a skvelo sa nosí. Navyše všetky kúsky sú ušité v susednej Českej republike, vysoká kvalita je teda zaručená! Zvýraznite svoje krivky na tých správnych miestach – vyberte si na www.triola.sk.

 

 

 

Tags:

Category: HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING