Aké doplnky budeme nosiť v novom roku?

| 2 januára, 2022

Aký je najlepší spôsob, ako pridať dokonalú čerešničku na rte každému outfitu? Šperky, samozrejme! Či už sú prstene, náhrdelníky, náramky alebo náušnice, je nad slnko jasné, že šperky budú mu roku vládnuť. Dá sa povedať, že sa máme na čo tešiť – tu je ochutnávka tých najtrendovejších.

Prívesok

Či už sú sentimentálne, vtipné alebo trendy – prívesky budú v našich šperkovniciach v novom roku absolútny must-have. Pridajte ich do náhrdelníkov, náušníc, náramkov – je len na vás, no výsledný efekt bude vždy nostalgicky detský a famózny zároveň.

Retiazka na telo

S tými retiazkami dodáte svojim plavkám pri bazéne trochu zmyselnosti. Ten trend začala už pred pár rokmi bilionárka Kylie Jenner, no v zozname módnych trendov sa objavil až o čosi neskôr. No ako sa vraví lepšie neskôr ako nikdy a my sa na tú letnú novinku nemôžeme dočkať.

Detské prstene

Zabudnite na zlaté a strieborné doplnky. Rok 2022 je o farbách a zábave a sa prejavilo aj v doplnkoch. Napríklad také farebné prstene sa objavili na prehliadkach Dior a netrvalo dlho, a už sa chystajú na debut ako najnovšie trendy. A najlepšie? Také nostalgické prstene si viete vyrobiť aj samy! Stačí si len zadovážiť špeciálnu tvarovaciu hmotu, vyrobiť svoj vysnívaný prsteň, dať zapiecť do rúry a voilá!

Obojok

Poznáte ich, nosili ste ich, milujete ich, nenávidíte ich. Chokery sú späť. Ten trend takzvaných “obojkových náhrdelníkov” si opäť raz našiel cestu do našich šperkovníc aj šatníkov, no dúfajme, že tenkrát zožne viac chvály ako kritiky. Nuž ak ste ich milovali, mate sa na čo tešiť. Povráva sa, že budú v novom roku absolútnou stálicou.

fo: cosmopolitan.com

Tags:

Category: HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING