5 praktických vychytávok, ktoré by vo vašej kúpeľni nemali chýbať

| 29 augusta, 2023

Deň sa v nej začína aj končí a preto by mala byť kúpeľňa miestom, kde sa cítite naozaj príjemne. 

Naša psychická kondícia ovplyvňuje aj tú fyzickú. Aby boli v rovnováhe, treba si dopriať aktivity aj relax. A ten sa začína v kúpeľni. Všetky tieto skvelé vecičky sme našli v Tchibo

Šaty namiesto uteráka, alebo uterák namiesto šiat?

Prakticky vám poslúžia a zároveň pôžitok poskytnú mäkučkéuterákové šaty z biobavlny, s ktorými nehrozí nečakané odhalenie. Preto sú ideálne aj na plaváreň alebo s deckami do aquaparku. Zladíte ich s uterákovým turbanom na ochranu alebo sušenie vlasov, podľa situácie.

Sprcha, ktorá šetrí vaše peniaze aj planétu

Sprchovanie je lacnejšie, než plná vaňa vody, to je známy fakt. S touto sprchou však bude aj sprchovanie šetrné. Farebný LED displej zobrazuje spotrebu vody: do 40 l = zelená, od 40 l do 60 l = žltá, viac ako 60 l = červená. Teplotu aj spotrebu vody zároveň vidíte na displeji. 

Masáž aj bez maséra

Kto by nemal rád príjemnú, uvoľňujúcu masáž? Lenže nie vždy je poruke niekto ochotný, kto by vám ju doprial. Zato tieto šľapky vám budú vďačne slúžiť kedykoľvek! Stimuláciou reflexných zón na chodidlách môžu prispievať k zmierneniu bolestí a únavy, uvoľneniu napätia a postarať sa tak o vašu vnútornú rovnováhu. Masážne perličky sú z dreva s certifikátom FSC®, čím opäť prispievate k udržateľnosti nášho vzácneho životného prostredia. 

Pre extra hebkosť

Mať pokožku hebkú od hlavy až po päty je snom každej z nás. No hlavne tie päty bývajú často našou Achillovou pätou. Tchibo má však vo svojej ponuke nenápadný prístroj, s ktorým päty vybrúsite a vyhladíte a čo je najlepšie – po tejto činnosti nezostane ani stopa! Prístroj má totiž odsávanie, preto pracuje absolútne hygienicky.

Drahá, kde máme nožničky!

Nuž áno, manikúrové nožničky sú jedna z tých vecí, ktoré akoby blúdili bytom samé. S praktickým kúpeľňovým držiačikom ich budete mať vždy na očiach a žiletka tiež bude mať konečne svoje miesto. Rovnako ako ďalšie drobnosti na zavesenie, ako trebárs kefka a uteráčik na ruky. 


http://www.tchibo.sk/

Tags:

Category: HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING