„Pop up Suggérer“ je unikátny módny zážitok

| 23 augusta, 2023

Nádherné prostredie neďaleko golfového rezortu Penati nedávno zažilo atmosféru pravej slovenskej módy a prémiových značiek. Práve tam sa totiž nedávno uskutočnil nultý ročník podujatia s názvom „Pop up Suggérer“, ktorý privítal množstvo známych tvárí, zástupcov kreatívnej branže aj módnych fanúšikov. 

Výnimočného eventu sa zhostili najmä predstavitelia exkluzívnych módnych značiek, medzi ktorými nechýbali mená ako Michael Kováčik, či návrhárka Klementína Tomrecaj zo značky The Klementine. Okrem iného si mohli prítomní pozrieť a vyskúšať produkty prémiovej značky posteľných obliečok PM Home či exkluzívnu bižutériu značky Pernille Corydon. 

Návštevníci si mohli prezrieť a zakúpiť aj kúsky z kolekcií ďalších renomovaných značiek vrátane Núnoo, Munthe, The Store a Stine Goya. Každá z týchto značiek priniesla svoj unikátny štýl a inovatívne prvky, ktoré návštevníkom ponúkli širokú škálu možností na objavovanie nových módnych kombinácií.

Okrem prezentácie najnovších módnych trendov sa návštevníci mohli tešiť z možnosti kúsky si rovno vyskúšať a zakúpiť priamo na mieste podujatia. Netreba sa teda diviť, že toto podujatie prilákalo pozornosť nejedného módneho fanúšika, či aj profesionála priamo z módnej brandže. Na evente sa totiž objavila aj bývalá miss a modelka Denisa Mendrejová. Herec Ady Haydu alebo aj Martin Mňahončák s manželkou. Rovnako aj známa výtvarníčka a umelkyňa Jana Brisudová.

“Myslím, že nebudem klamať, ak poviem, že Pop-up Suggérer je miesto, kde sa móda stretá s vášňou a inováciou. Verím, že všetci zúčastnení odchádzali s novými inšpiráciami, nákupmi a spomienkami na tento unikátny módny zážitok.” povedala na margo podujatia organizátorka Petra Maslová.

„Pop up Suggérer“ priniesol výnimočnú príležitosť na objavovanie a experimentovanie s novými módnymi trendmi. Podujatie zároveň zdôraznilo dôležitosť spájania značiek so zákazníkmi a priblížilo módu pozvaným hosťom v nezabudnuteľnej letnej atmosfére.

Category: TRENDY & SHOPPING