Používanie SodaStreamu má svoje výhody. Vypočítajte si, koľko s ním ušetríte 

| 30 októbra, 2023


Možno si aj vy pamätáte dnes už retro sifónové fľaše, ktoré boli kedysi trendy a zdobili takmer každú kuchynskú linku. Dnes čoraz viac zákazníkov objavuje výhody moderných prístrojov na výrobu perlivej vody, pretože aj napriek bohatej dostupnosti rôznych sýtených vôd a malinoviek nechcú kupovať stále nové a nové balenia v plaste, ktoré je treba nosiť z obchodov domov a späť.

Prístroje SodaStream lákajú zaujímavým vizuálom, jednoducho sa ovládajú a máte istotu, že s náhradnými bombičkami CO2 nebude problém. V prístrojoch SodaStreammáte možnosť regulovať stupeň nasýtenia COod jemnej cez strednú až po vysokú intenzitu. Preto nemusíte mať obavu, že vám ostré bublinky poškriabu hrdlo alebo budú nevhodné pre deti. V závislosti od typu prístroja a intenzity sýtenej vody je to v prepočte 30 – 40 dvojlitrových fliaš, ktoré treba doniesť z obchodu a doma vám potom zaberajú miesto. SodaStreamustačí malé miestečko na kuchynskej linke, v zasadačke alebo v kancelárii a navyše tam aj dobre vyzerá. 

Vypočítajte si, koľko ušetríte so SodaStreamom

Kde si vymeníte bombičky?

Originálne bombičky si za nové originálne vymeníte na vyše 800 ľahko dostupných miestach: bežne aj napríklad v známych reťazcoch elektropredajní, alebo v hyper- a supermarketoch, v sieti kopírovacích služieb či známych papiernictiev, dokonca najnovšie aj v Teta Drogériách,  alebo si ju môžete nechať priviezť spolu s potravinami z e-shopulunys.sk.

Modré aj ružové

S novými prístrojmi SodaStream Terra, Art, Duo a Gaia prišli aj nové ružové bombičky. Disponujú moderným systémom Quick Connect, takže sa do prístroja neskrutkujú, ale iba zacvaknú. Preto modré bombičky nepasujú do nových prístrojov a naopak. Majitelia starších modelov sa však obávať nemusia. Modré bombičky zostávajú v predaji a je možné ich vymieňať tak, ako doteraz.

Pozrite sa, ako rozoznáte originálne bombičky SodaStream

Výhody originálu

Používanie originálnych bombičiek Sodastream pre prístroje Sodastream prináša niekoľko výhod

1. Kvalita a bezpečnosť: Originálne bombičky Sodastreamsú vyrobené a testované tak, aby zabezpečili najvyššiu kvalitu a bezpečnosť. Sú navrhnuté tak, aby presne pasovali do prístrojov SodaStream a minimalizovali riziko úniku plynu alebo iných problémov.

2. Spoľahlivosť: Použitie originálnych bombičiek zvyšuje spoľahlivosť vášho prístroja Sodastream. Výrobcovia tieto bombičky testujú a kalibrujú tak, aby boli kompatibilné s prístrojmi Sodastream, a to zabezpečuje správne sýtenie vody a nápojov.

3. Záruka: Použitie originálnych bombičiek Sodastreamzabezpečuje pokrytie zárukou od výrobcu. Ak použijete neoriginálne bombičky a prístroj sa pokazí, záruka za naň už nevzťahuje. 

5. Dlhodobo ušetrené náklady: Hoci sa na prvý pohľad môžu neoriginálne bombičky zdať lacnejšie, dlhodobé náklady môžu byť vyššie v dôsledku menšej spoľahlivosti, záručného pokrytia a kvality. 

Použitie originálnych bombičiek Sodastream je všeobecne odporúčané, aby ste dosiahli najlepšie výsledky a zabezpečili bezpečnú a spoľahlivú prevádzku vášho prístroja.

Zistite viac na slovenskouvazuje.sk

Tags:

Category: HOMEPAGE