Prístroje aj príchute SodaStream lacnejšie o 23 %? Zadajte tento kód a máte to! 

| 13 novembra, 2023

Investícia do SodaStreamu sa vám vyplatí. V článku nájdete nielen kalkulačku na výpočet, koľko ušetríte oproti balenej kupovanej vode, ale aj zľavový kód na lacnejšie prístroje, fľaše, bombičky, príchute a ďalšie príslušenstvo SodaStream. A ak hľadáte vianočný darček, niet nad čím rozmýšľať.

Aj limitku SodaStream Tonik s prístrojom Terraa dizajnovou fľašou dostanete teraz na e-shopesodastream.sk lacnejšie.

SodaStream je na našom trhu dlhoročná značka s osvedčenou kvalitou a poskytuje ekonomickejšiu aj ekologickejšiu alternatívu k balenej perlivej vode. Od čerstvo nasýtenej vody vás delí len stlačenie tlačidla na prístroji a keď máte radšej ochutené bublinky, SodaStream má v talóne rôzne príchute, s ktorými si pripravíte hoci aj vaše obľúbené drinky na párty či romantický večer.


Dizajnový SodaStream Art v retro štýle patrí k najpredávanejším modelom, príchuť Pepsi Max zas k najobľúbenejším príchutiam. Zľava platí aj na príchute.

Balená perlivá voda určite nie je komodita, kvôli ktorej treba chodiť do obchodu. Voda tečie z vodovodu, prístroj na perlivú vodu si teraz o 23 % lacnejšie objednáte na sodastream.sk a novú bombičku si vymeníte na viac než 800 miestach po celom Slovensku: bežne aj napríklad v známych reťazcoch elektropredajní, alebo v hyper- a supermarketoch, v sieti kopírovacích služieb či známych papiernictiev, dokonca najnovšie aj v Teta Drogériách,  alebo si ju môžete nechať priviezť spolu s potravinami z e-shopu Lunys

SodaStream Terra dostanete hneď v troch farbách. Okrem červenej aj v bielej a čiernej.


Ak máte radi perlivú vodu, nemusíte teda vôbec zľavovať zo svojich nárokov, práve naopak. So SodaStreamom si spravíte vodu jemne alebo intenzívne perlivú, kedykoľvek na ňu máte chuť a ešte aj ušetríte. Vypočítajte si, koľko vám SodaStream ušetrí oproti kupovanej sýtenej vode

SodaStream DUO môžete používať so sklenenou aj s dlhodobo použiteľnou plastovou fľašou.

Zľavu môžete využiť aj na nákup náhradných fliaš alebo rezervných bombičiek či ďalšieho príslušenstva. Na svoje si prídu aj vyznávači ochutených sýtených nápojov. Medzi príchuťami SodaStream sú ovocné, ale aj Pepsi, Mirinda a 7UP aj v ich lightverziách. Zľava 23 % sa vzťahuje aj na ne.

Black Friday + sodastream.sk = zľava 23 % do 19.11.2023 na všetko! Kód nájdete TU

Tags:

Category: HOMEPAGE