Topánkový update

| 10 decembra, 2020

Ak pánková časť vášho šatníka ešte nepreladila na zimnú sezónu, práve teraz je na  ideálna príležisť. Prinášame niekoľko inšpirácií, kré budú mať tú zimu hlavné slovo v uliciach.

Wellingnky

Obľúbený trend gumenných pánok v street štýle v hročnom zimnom šatníku rozhodne nesmú chýbať. Populárna stálica si tiž získala obrovskú klientelu verných fanatičiek naprieč celou zemeguľou. Ak si však potrpíte na kvalitu, čižmy značky Hunter’s Refined Top Stitch Boots sú elegantnou voľbou do mesta, ale rozhodne dokážu ohúriť aj v chic country kombinácii. Ak ste naopak prívrženkyňou väćšieho luxusu, gumáky prestížnej znaćky Bottega Venetta sa prakticky okamžite  stali vyhľadávanou obuvou medzi módnymi redakrmi aj influencermi, rovnako ako Ganniho recyklovaný pár, krý sa ale vypredal počas prvých pár hodín po spustení predaja. Dokonalé spojenie komfortu a štýlu len podčiarkuje ich nositeľnosť, no zároveň hravú kombinovateľnosť. A treba povedať, že také kúsky sú zlatým pravidlom k fungujúcemu zimnému šatníku, o akom sníva nejedna dáma.

Chelsea Boots

Staro-nový trend tu síce bol už aj minulý rok, no však len utvrdzuje jeho ľahkú kombinovateľnosť a zároveň nositeľnosť. Nízke členkové chelsea boots sú esenciálnym prvkom, na krý nedá veľa móddnych fanatyčiek dopustiť, a treba doplniť, že ich vizuálna podobizeň nie je vôbec nepríjemná. Kombinovať sa dajú či už s ľahkým kabám, a dobre padnú aj do ležérnejšieho outfitu, či v kombinácii s denimom. Ak ich ešte stále v šatníku nemáte, neváhajte po nich siahnuť aj v m roku. Simple a univerzálnych pánok predsa nikdy nie je dosť!

Vojačky

Takzvané šnúrovacie, stredne vysoké čižmy vo vojenskom štýle aj naďalej ostávajú na popredných priečkach popularity v kategórii zimnej obuvi. Jednoduchý, no štýlový dizajn bol navrhnutý tak, aby poskyval kombináciu priľnavosti, stability členkov a ochrany chodidiel. Čo sa týka módna stránky veci, “vojačky” je možné skombinovať prakticky s hocijakým kúskom zimného oblečenia. Nosia sa k prešívaným bundám, elegantným kabám, ba dokonca aj k elegantným šatám, krým v m prípade nositeľke pridajú na akomsi drsnejšom vzhľade. Inými slovami – nič nimi nepokazíte. Ak sa ešte chystáte do zimných ulíc s takzvanou bosou nohou, pár vojačiek je pre vás ideálnou voľbou.

Fo: pinterest.com

 

Tags:

Category: HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING