Zuzana Belohorcová vie, čo je dobré pre jej rodinu aj pre prírodu

| 20 októbra, 2021

Moderárka Zuzana Belohorcová žije od mája so svojou rodinou na slnečnom Tenerife. Aj tu chce pre svoju rodinu najlepšie, pre jedna vec nesmie v jej kuchyni chýbať.

V máji sa Zuzana so svojim manželom Vlasm Hájkom, dcérou Salmou a synom Neviom presťahovala zo Španielska do luxusného 3-poschodového mezonetu s bazénom na Tenerife. Rodinka si tu popri povinnostiach užíva teplé podnebie, pláže a úžasné výhľady z terasy. Zuzana ako správna manželka a mamina chce pre svojho muža a deti najlepšie, a netýka sa len bývania. „Vytvárať skučne pravé rodinné zázemie nie je jednoduché. Je dlhodobý proces, na krom musíme neustále pracovať,“ vyznala sa na svojom Instagrame. Na fotke si spolu s deťmi užíva osvieženie zo SodaStreamu. „Bez neho si nevieme deň ani predstaviť. Dbám na , aby sme všetci doma dodržiavali pitný režim, obzvlášť deti. Nezáleží na m, či sme na Miami, Tenerife alebo na Slovensku, čistá voda s bublinkami zo SodaStreamu je u nás nápojom číslo jedna,“ hovorí Zuzana a upozorňuje aj na ďalší aspekt domácej výroby sýtenej vody.

,,Ekológia mi nie je ľahostajná, pre viem, že najlepší spôsob, ako bojovať proti odpadu, je nevytvárať ho zbyčne. Pre nekupujeme balenú sýtenú vodu, ale si ju jednoducho vyrábame doma, kedy sa nám chce,“ dodáva Zuzana.

Tags:

Category: GOURMET, HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING, VYCHYTÁVKY