Fitness podcasty, ktoré vás motivujú k pohybu

| 9 februára, 2022

Poznáte to, keď jednoducho nemáte náladu na cvičenie  a na bežiaci pás vás nedostane ani pozeranie vášho obľúbeného seriálu, overený playlist na Spotify? Máme pre vás riešenie. Neprehliadnite zoznam fitness podcastov, ktoré dokážu motivovať k pohybu aj tých najväčších lenivcov.

Hurdle

Najlepšie pre: Osobu, ktorá zaháňa stres pohybom

Jedným z dôvodov, prečo je Hurdle úžasným kandidátom je, že jeho hostiteľka je moderátorka/trénerka/spisovateľka Emily Abbate. Abbate venuje každú epizódu rozhovorom s ľuďmi, ktorí si prešli ťažkými časmi, ktoré dokázali pretransformovať do fitness motivácie“, ako vysvetľuje popis podcastu. Celá šou je o posúvaní sa vpred aj v ťažkých časoch, takže je ideálny pre dámy, ktoré majú náročnú orácu a sú neustále v strese. S týmto podcastom budete schopná preorientovať svoj stres do fitness a už nikdy nebudete potrebovať presviedčať k pohybu.

 

Another Mother Runner

Najlepšie pre: Rodiča, bežca

Sarah Bowen Shea, jedna z autoriek Run Like a Mother (Bež ako matka), má v každej epizóde spoluhostiteľa (ktorý je zvyčajne odborníkom). Spoločne riešia témy ako plánovanie kalendára pretekov, výživa a triatlony. Jej konverzačná show skúma ako skombinovať beh a materstvo jedinečnými spôsobmi, ktoré zapadnú do života každej mamičky.

 

Found My Fitness

Najlepšie pre: Zvedavého športovca

Rhonda Patrick, Ph.D. si založila podcast, aby vám povedala o bunkách, kalorických obmedzeniach a aminokyselinách, ktoré prispievajú k dobrej kondícii – s pomocou ďalších odborníkov a lekárov. Po 20 minútach zistíte, že sa pýtate, prečo ste nikdy predtým neuvažovali o starnutí buniek alebo mitochondriálnej dysfunkcii – ale lepšie neskoro ako nikdy. 

Foto: instagram.com, unsplash.com

Tags:

Category: HOMEPAGE, ZDRAVIE a FIT