Chystáte sa do prírody? Tieto vychytávky spravia váš výlet ešte príjemnejším

| 17 júna, 2022
Kedy ste boli naposledy kempovať? A boli ste vôbec niekedy? Počasie už výletom do prírody praje, s dobrou výbavou a pohodlným outdoorovým oblečením v nej môžete príjemne stráviť celý deň či víkend. Vymeňte hotel za stan a zažijete dobrodružstvo, na ktoré sa nezabúda!
Doma sme sedeli už dosť, je čas na poriadne outdoorové zážitky! Zbaľte vak, spacák, stan, potraviny a vyrazte do lesa zažiť skutočné dobrodružstvo. Že doma nemáte nič potrebné na kempovanie? V Tchibo dostanete všetko od spacákov, kempingového náradia až po hry pre decká na dlhé cesty. Našli sme pre vás drobnosti, s ktorými bude váš výlet oveľa príjemnejší.

Sedem pomocnikov v jednom

V lese by ste so sebou mali mať píšťalku, baterku a zíde sa aj kompas. V tomto kompaktnom outdoorovom nástroji je ešte okrem toho aj teplomer, lupa, zrkadlo a malá priehradka. To všetko vo vreckovom rozmere 10 cm.

Mobil nabije slniečko

Nabíjanie mobilu v prírodných podmienkach je dosť veľký problém, vlastne, povedzme si na rovinu – je to nemožné. So solárnou nabíjačkou sa však vybitého mobilu obávať nemusíte. Táto z Tchibo s 2 konektormi USB je odolná voči poveternostným podmienkam a pri priamom slnečnom žiarení má výkon až 2 A.

Spojenie aj medzi stromami

Najväčší strach všetkých rodičov v prírode je, že sa ich dieťa stratí. Neriskujte takýto traumatický zážitok! Dobrú službu spraví aj píšťalka, ešte lepšiu malé vysielačky. Cez vysielačku dieťa upokojíte a môžete s ním komunikovať, až kým sa v lese nenájdete. V závislosti od okolitej krajiny majú vysielačky z Tchibo dosah až 3 km.

Pre veľké poklady malých bojovníkov

Malí dobrodruhovia určite privítajú frajerský opasok s karabínkami na zavesenie dôležitých vecí a s taštičkou na všetky poklady, ktoré cestou nájdu.

Lekárnička je nutnosť

Lekárnička by mala byť nevyhnutnou súčasťou každého výletu, aj keď idete iba za mesto. Táto vám v batohu veľa miesta nezaberie a vybavená je všetkým potrebným: náplasťami a to aj kompresnými a svorkovacími, rýchloobväzmi, nožničkami, pinzetou na kliešte, jednorazovými rukavicami a trojrohou šatkou.

Na pitný režim aj na varenie

Na viacdňových výletoch je potrebné zabezpečiť dostatok vody. Aby ste nemuseli vláčiť plné a prázdne fľaše, ľahký a stabilný skladací kanister aj s praktickým kohútikom vám zabezpečí až 10 litrov vody. A keď ju miniete, kanister jednoducho poskladáte.

Radšej umyť, než vyhodiť

Čo s odpadkami a špinavým riadom? Jednorazový riad  je tiež riešenie, no ide to aj ekologicky zodpovednejšie. Skladacia misa vám môže poslúžiť ako košík a zároveň aj ako umývadlo. Keď ju nepotrebujete, nezavadzia, veď je poskladaná. So smetím si zas poradí umývateľný odpadkový kôš s pogumovaným otvorom, brániacim nechcenému vysypaniu obsahu.

 

Na prezliekanie k vode

S podložkou na prezliekanie, ktorá sa po prezlečení zmení na vrecko na mokré veci, nebudete mať topánky plné piesku a mokré veci budú pekne spolu na jednom mieste. Pre hanblivcov má Tchibo aj praktický župan na prezliekanie, takže už žiadne trápne zážitky so spadnutým uterákom nehrozia!

402ABC9C-CDA3-489F-9640-CDE93F4B15C9

Keď sa zotmie, zasvieti svetlo

Keď sa zotmie, ešte netreba ísť spať! Deň v prírode si predĺžite multifunkčným kempingovým svietidlom, ktoré vám poslúži či už ako svietiaca stolná lampa, kempingové svetlo, príručná baterka alebo powerbanka. Túto šikovnú lampu s dvoma stupňami jasu nabijete cez USB.

www.tchibo.sk

Tags:

Category: HOMEPAGE, VYCHYTÁVKY