SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2022 SLOVENSKO POZNÁ SVOJICH VÍŤAZOV

| 24 júna, 2022

V nádhernom prostredí Zrkadlovej siene Primaciálneho paláca sa v utorok 14.6. uskutočnilo vyhlásenie víťazov najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2022 pre Slovenskú republiku.

 Projekt, do ktorého sa každým rokom prihlásia státisíce záujemcov z viac ako 65 krajín sveta, pozná mená slovenských víťazov. Stali sa nimi Timea Smaržíková a Daniel Dospel. Víťazi budú reprezentovať Slovensko nasvetovom finále, ktoré sa bude po pätnástich rokoch konať v Prahe.

O nových nádejach svetového modelingu rozhodovala porota zložená z odborníkov z oblasti módy, kultúry, médií a partnerov projektu. Zasadli do nej napríklad topmodelka a ambasadorka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look Michaela Kocianová, módny fotograf Jakub Gulyás, či riaditeľ súťaže a spolumajiteľ agentúr Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány, ktorý o súťaži hovorí: „Veľmi ma teší úroveň našich finalistov. Zároveň mám radosť, že sa nám podarilo uspieť v súboji s mestami ako New York, Qatar a Barcelona a priniesť svetové finále opäť do Prahy. Som hrdý na to, že ako organizátori súťaže pre Českú republiku a Slovensko sme historicky najúspešnejšou krajinou, čo sa týka počtu svetových víťaziek.“

 Ako v predchádzajúcich ročníkoch, aj tohto slávnostného vyhlásenia sa zúčastnili topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava – Barbora Brušková, Michaela Hlaváčková Brezovská či Alexandra Gachulincová.

Tags:

Category: HOMEPAGE, OSOBNOSTI