Čo o vás prezrádza obľúbená farba vašej spodnej bielizne?

| 19 septembra, 2022

Farba spodnej bielizne o nás môže prezradiť viac, ako si uvedomujeme. Jej výber súvisí s našou osobnosťou, aj s momentálnym rozpoložením. Červená je vášnivá, ale čo vyjadrujú ďalšie farby?

To, pre akú farbu spodnej bielizne sa pri jej nakupovaní rozhodujeme, ovplyvňuje sčasti naša individualita, sčasti obdobie, v akom sa práve nachádzame. Keď sme čerstvo zamilované, alebo sa nám niečo podarilo, keď sme temperamentnejšie, je náš výber odvážnejší a nebojíme sa ani výrazných farieb a vzorov. Ak sme v stabilnom životnom období, alebo patríme k uzavretejším osobám, volíme farby skôr univerzálne. Naša momentálna nálada zas ovplyvní to, po ktorej z farieb siahneme ráno. Samozrejme, súvisí to aj s výberom oblečenia. Farba spodnej bielizne vraj dokáže ovplyvniť aj naše rozpoloženie po celý deň.

Biela

Pokiaľ u vás prevláda konvenčná klasika, potrpíte si na tradície. Vašou silnou stránkou je obetavosť, starostlivosť o rodinu a priateľov. Váš domov je prístavom pre všetkých vašich blízkych a vy ich s radosťou privítate a pohostíte. Nezabúdajte však aj na seba a niekedy vykročte za svoje vlastné hranice, pretože práve tam začína každé dobrodružstvo.

Čierna

Zaujímavú kombináciu vážnosti a zvodnosti uprednostňujú sebavedomé dámy, ktoré poznajú svoju hodnotu, ale nepotrebujú na seba zbytočne pútať pozornosť. Strážia si svoje súkromie, do ktorého vpustia len úzky okruh vyvolených. Majú rady tajomstvá a dokážu ich aj udržať. Prospeje im z času na čas pozrieť sa na život s nadhľadom.

Zelená

Podprsenky a nohavičky v zelených odtieňoch uprednostňujú umelecké a tvorivé duše s láskou k prírode a so silným vzťahom k zdravému životnému štýlu. Nerobí im problém vystúpiť z davu, práve naopak. Ich nekonvenčné myslenie motivuje ostatných zamyslieť sa nad sebou a zmeniť niečo vo svojich životoch. Dámy v zelenom zas môžu trochu zmierniť svoju túžbu po zmene druhých.
Červená

Tu hádam ani nemusíme hovoriť, že ak vo vašom bielizňovom šatníku prevláda červená, ste impulzívna, sebavedomá extrovertka a nie je problém nahovoriť vás na kadejaké dobrodružstvá a experimenty. Ste ambiciózna a súťaživá v práci aj v súkromí, svoje okolie poháňate vpred a len tak preležať deň v posteli vás neláka. Skúste občas trochu zabrzdiť a odovzdať kormidlo vášmu partnerovi.

Modrá

Modrá farba sa spája s relaxom, pokojom a dôveryhodnosťou. Tmavomodrá dokonca pristane svetlej pleti viac, než čierna. Ak sú vaše obľúbené kúsky spodnej bielizne v rôznych odtieňoch modrej, pravdepodobne ste kreatívna, nekonvenčná a nápaditá osobnosť. Všetko dobre zvážite a až potom sa rozhodnete. Ľudia sa na vás môžu vždy s dôverou obrátiť. Vy sama si môžete dovoliť viac impulzívnosti a spontánnosti.

Žltá

Tak ako žiari farba vašej bielizne, tak žiarite aj vy. Milujete ľudí a spoločnosť, tešíte sa z veselého, šťastného a pozitívneho pohľadu na svet. Problémy riešite zľahka, lebo viete, že nejako bolo a nejako bude. Pre vás je dôležité, aby ste vy a všetci okolo vás boli spokojní a veselí. Pre praktický život je však treba aj stáť nohami pevne na zemi.

Ružová a púdrová

Po týchto typicky ženských farbách často siahajú dámy s priateľskou a prístupnou povahou, ktorých emócie často predbehnú ich slová, rozhodnutia a činy. Sú empatické, nápomocné, no svoj temperament nepotláčajú. Čím ostrejšia ružová, tým temperamentnejšia je jej nositeľka. Nezneužívajtevšak svoju ženskosť na ceste za svojimi snami.

Fialová

Priťahuje vás všetko neznáme, duchovné, nadprirodzené a tajomné. Máte rada luxusné veci, neuspokojíte sa s priemerom. Potrebujete si zachovať určitú mieru súkromia, pred veľkou spoločnosťou uprednostňujete úzky okruh priateľov. Ideálne, ak majú rovnaký záujem o umenie, ako vy. Pri obdivovaní všetkých pekných vecí si spomeňte aj na to, že život má aj inú než materiálnu stránku.

Telová

Telová farba podprseniek a nohavičiek je univerzálna a bezpečná. Ich majiteľky sú praktické, možno trochu rezervované, majú rady poriadok, koordináciu a rovnováhu. Pred extravaganciou uprednostňujú eleganciu a navonok môžu pôsobiť trocha chladne. Vedia sa však poriadne rozpáliť a zo solídnej dámy zmeniť na spontánny živel. Možno by im nezaškodilo častejšie prejavovať viac energie a sebavedomia.

Extra tip: Decentná nugátová farba bude hitom jesennej sezóny. Medzi kvalitnou bielizňou TRIOLA si určite nájdete aj tú svoju, vyskúšajte to.

 

 

 

 

Category: HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING