Týchto 5 noviniek od Trioly nenechá nikoho chladným ani v studenej jeseni 

| 21 októbra, 2022

Či už sa považujete za zmyselné, dobre vybavené, obdarené, s väčším hrudníkom alebo dokonca prsnaté, iste nám dáte za pravdu, že nájsť dobre padnúcu podprsenku na veľké prsia môže byť riadna fuška. Zvlášť ak nechcete, aby vyzerala, akoby ju nosila vaša stará mama. Našťastie je tu Triola s jej už vyše sto rokov cibreným vkusom a zmyslom pre ženské prednosti všetkých veľkostí a tvarov.

Žiaľ, ešte stále je veľa žien, ktoré sa trápia v nesprávnej podprsenke a pred pohodlným a funkčným strihom dávajú prednosť len efektnému materiálu. Je potrebné si uvedomiť, že podprsenka je tu pre prsia a nie naopak. Keď máte nevhodnú podprsenku, nevyzerá dobre ani dekolt, ani tá podprsenka,“ hovorí profesionálna štylistka Trioly Žaneta Ilutanová. Triola má v ponuke najmä bielizeň s veľkosťami košov od B do K a s veľkosťou obvodov od 65 do 100, niektoré modely majú obvody aj 120.

Majiteľkám bujných dekoltov odporúča odborníčka na spodnú bielizeň strih Perfect fit, ďalej polovystužené podprsenky, zmenšujúcenevystužené s kosticami, ktoré podporia aj naozaj veľké a ťažké prsia. Podľa jej slov dokáže dobrá podprsenka vyriešiť aj asymetriu pŕs. „Niekedy ju však riešime len my, ženy, pričom okolie o nej ani netuší. Ja vravím, že dokonalé krásky sú pre mužov bez fantázie,“ usmieva sa.

Hviezdy jesennej kolekcie

Na jeseň pre vás Triola pripravila limitovanú kolekciu Nebo plné hviezd. Luxusná podprsenka Galaxia nemá svoje meno náhodou. Efekt nepravidelnej čiernej čipky pripomína úžasný vesmír a úžasne budú vyzerať aj vaše prsia v nej. Nehovoriac o tom, že pri nosení o nej ani nebudete vedieť. A tak to má pri dobrej podprsenke byť!

Spojiť luxus a pohodlie sa zdá niekedy nemožné. No nie ak ide o Triolu! Tri strihy podprsenky Venuša vám doprajú oboje!Prepychový efekt ešte znásobuje tajomná ametystová farba priedušného žakáru s kvetinovým vzorom. Nevystužený model bez kostíc strihu CASUAL-FIT si budú pochvaľovať najmä dámy s košíčkami až do veľkosti H.  

Tenko vystužený hladký model s kosticami strihu T-FIT je ideálny pre stredné košíčky do veľkosti G. Tento strih nenadarmo patrí medzi najobľúbenejšie v Triole – dokáže totiž vytvarovať atraktívny guľatý a pritom stále prirodzený tvar poprsia.

Venuša komfortného modelu COMFY-FITs nevystuženými košíkmi a s kosticami je k dispozícii do veľkosti košíčkov H. Všité kostice a široké ramienka spolu s pevným, ale vzdušným žakárom udržia aj ťažšie prsia v požadovanej výške a dokonale si poradia aj s asymetrickým poprsím.

Unikátna výšivka s čierno-modrými kvetmi zdobí podprsenku Večernica. Túto čipku získala Triola na parížskom veľtrhu priamo od popredného švajčiarskeho výrobcu unikátnych čipiek zo St. Gallen. Táto bardotka s priesvitným detailom vyčaruje krásny výstrih aj dámam s menšími prsiami.

Pri unikátnych výšivkách ešte zostaneme. Nevystužené košíčky podprsenky Kométa zdobí exkluzívna 7-farebná talianska výšivka, ktorej farby nádherne vynikajú na čiernom podklade. „Výšivka zdobí a zároveň rafinovane plní aj praktickú funkciu, pretože dokáže zakryť prípadnú asymetriu pŕs. Skutočne pevný obvod spoľahlivo udrží váhu pŕs tak, aby vás nebolel chrbát,“ upozorňuje Žaneta Ilutanová.

Bordová farba je jednoznačne farbou jesene a pripomína aj tmavé zore pri západe slnka. Jej jedinečná čipka pochádza z rodinnej manufaktúry z Calais, založenej v roku 1919, teda v tom istom, keď vznikla Triola. Vizuálne zaujímavý je aj dvojfarebný efekt bordového materiálu podprsenky Zornička.

Máte radšej menej nápadnú rafinovanosť? V tom prípade je tu pre vás telová Pupalka s hladkými košíčkami, zdobenými jemnou kvetinovou čipkou. Ideálna na nosenie pod tričkom a svetlými blúzkami.

https://www.triola.sk/

Tags:

Category: HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING