Influenceri prezradili, ako vyzerá ich deň mimo sociálnych sietí

| 9 februára, 2023

Známe tváre slovenského a českého Instagramu prezradili, ktorá tech vychytávka im aktuálne najviac spríjemňuje voľné chvíle. A nie, telefón to nie je! 

Hudba je nielen jej prácou, ale aj vášňou

Viete, čo zaberá väčšinu času Monike Bagárovej? Odpoveď asi neprekvapí – tvorí a počúva hudbu. To však v prípade tejto speváckej hviezdy nie je žiadnym prekvapením. Bez hudby sa jednoducho nezaobíde ani na jeden deň. Fanúšikovia ju poznajú ako ženu, ktorá na sebe maká nielen v štúdiu, ale aj doma. Pokiaľ si práve nepospevuje s dcérou Ruminkou, nájdete ju so slúchadlami v ušiach, ako hľadá inšpiráciu v albumoch obľúbených interpretov. Nedávno taktiež vyšiel jej najnovší album Silnější, ktorý na domácej scéne zožal obrovský úspech. Monika si preto potrpí aj na slúchadlá, ktoré jej umožnia precítiť jej každý tón. Jej jednoznačným favoritom je novinka od Huawei – slúchadlá FreeBuds 5i. 

“Slúchadlá FreeBuds 5i od Huawei sú momentálne moje najobľúbenejšie slúchadlá na počúvanie hudby. Páči sa mi, že je ich zvuk naozaj kvalitný a môžem tak precítiť každý tón, aj keď som mimo štúdia.” oKvalitu potvrdili aj odborníci udelením certifikácie Hi-Res Audio Wireless, ktorú získali ako jediné slúchadlá vo svojej cenovej kategórii. Vďaka tomu si môže každý poslucháč vychutnať kvalitný zvuk na profesionálnej úrovni zakaždým, keď si ich nasadí do uší. “Navyše sú pohodlné a dizajnovo skutočne podarené, vďaka čomu ich doladím ku každému outfitu, takže za mňa top,” necháva sa počuť speváčka.

Tréning bez rušenia

Pohyb by mal byť základnou ľudskou prioritou aj pre obyčajných smrteľníkov, no o to viac si ho vyžaduje práca MMA zápasníka. Svoje o tom vie náš najznámejší predstaviteľ tohto športu, Attila Végh. Bez dlhých a najmä pravidelných tréningov by totiž súpera v ringu nedokázal poraziť len tak, ľavou-zadnou. Attila je však v tréningoch naozaj svedomitý, a to či už ide o prípravu na zápas, kedy trénuje celé dni a dáva svojmu telu poriadne zabrať, alebo trénuje svojich zverencov v trnavskom Spartakus Fight Gyme. No, aby si dlhé hodiny vo fitku ešte viac spríjemnil, zapne si počas svojho tréningu, či po dotrénovaní svojich zverencov do uší svoju obľúbenú hudbu. Aj on si pochvaľuje nové Huawei FreeBuds 5i, vďaka ktorým sa vie naplno sústrediť na tvrdý tréning bez akýchkoľvek ruchov z prostredia. 

“Naozaj super je funkcia aktívneho potlačenia hluku, s ktorou môžem trénovať bez toho, aby ma rušil hluk z fitka. A keď potrebujem počuť, čo sa deje okolo, iba si zapnem režim Awareness, a je to,” prezradil Attila. Aktívne potlačenie hluku má totiž za úlohu “vypnúť” okolitý svet a poskytnúť ničím nerušený audio zážitok na profesionálnej úrovni, bez ohľadu na to, kde sa práve nachádza. Naopak, režim Awareness oceňuje napríklad v situáciách, keď potrebuje počuť, čo sa okolo neho deje, a nechce si vyberať slúchadlá z uší.

Život v oblakoch

Hluk v lietadle je často nepríjemná časť inak príjemného hobby – výletovania po svete. Svoje o tom vie travel bloger a influencer Milan Bez Mapy. Precestoval viac ako 70 krajín sveta, a jeho najdlhší let v živote trval dlhých 18 hodín bez prestávky, keď letel z Kataru na Nový Zéland. Ak by však mal v ušiach slúchadlá FreeBuds 5i, zvládol by aj let do Austrálie, či na Havaj. Ten totiž môže s prestupom trvať až neuveriteľných 28 hodín – čo je presne čas, ktorý vydrží batéria slúchadiel FreeBuds 5i, pokiaľ by ich používal v kombinácii s nabíjacím puzdrom. Výhodou je, že by si do príručnej batožiny ani nemusel zabaliť nabíjačku a celý let by tak zvládol na jedno nabitie.

“Tieto slúchadlá sú pre mňa doslova záchranou, keďže som neustále niekde na cestách a nie vždy mám prístup k zásuvke na nabíjanie. Vďaka ich skvelej výdrži batérie sa nemusím báť, že sa mi uprostred cesty vybijú,” hovorí Milan. Bez nabíjacieho puzdra totiž dokážu hrať bez prestávky až sedem a pol hodiny, vďaka čomu sú vždy pripravené na všetky dobrodružstvá v ktorejkoľvek časti našej planéty, kam sa práve vyberie.

Tags:

Category: HOMEPAGE, OSOBNOSTI, TRENDY & SHOPPING