Najuniverzálnejší darček, ktorý poteší teenagera, šéfa, vašu babku a dokonca aj svokru! 

| 12 decembra, 2023

SodaStream je darček vhodný pre všetkých. Takto vyberiete ten naj pre brata, sestru, rodičov, svoju lásku a dokonca aj pre tých, ktorým vôbec neviete, čo by ste dali pod stromček.

Taký univerzálny darček, ako je SodaStream, len ťažko nájdete. Patrí síce do kategórie praktických darčekov, ale práve pre svoju účelnosť poteší každého obdarovaného. Tento darček veru nebude zapadať prachom, ani jeho príjemca nebude premýšľať nad tým, komu by ho posunul. 

SodaStram vám 24 hodín 365 dní v roku zmení obyčajnú vodu z vodovodu na silne, stredne alebo jemne perlivú zakaždým, keď na ňu dostanete chuť. Má jednoduché ovládanie a výmena bombičky je absolútne bezproblémová, pretože vám ju vymenia na vyše tisíc miestach – napríklad v predajniach Billa, Teta drogériách, v sieti papiernictiev ŠEVT a na mnohých ďalších. Jednoducho povedané – bombičku SodaStream vymeníte takmer na každom rohu. A ak sa vám nechce nikam chodiť, môžete si objednať bombičku spolu s potravinami cez Lunys.

So SodaStreamom nevláčite plné jednorazové PET fľaše z obchodu a prázdne späť, iba si bez námahy nasýtite vodu bublinkami, na aké máte chuť. Ušetríte tým nielen čas a námahu, ale aj peniaze. 

Vypočítajte si, na koľko vás vyjde liter sýtenej vody zo SodaStreamu!

Komu aký SodaStream vybrať?

Najjednoduchšiu prípravu perlivej vody poskytuje SodaStreamTerra – stačí zacvaknúť fľašu s vodou a stlačiť tlačidlo. Preto je veľmi vhodná aj pre seniorov a ľudí, ktorí majú problémy s koordináciou. Svojim nadčasovým dizajnom v bielej, čiernej a červenej farbe sa hodí do akéhokoľvek priestoru. 
Tip: Práve seniori často zabúdajú na pitný režim, voda im až tak nechutí a sýtená voda z obchodu býva pre nich príliš ostrá. SodaStream im umožní nasýtiť si vodu tak, ako im to vyhovuje a majú aj prehľad, či vypili aspoň jednu fľašu vody.

SodaStream Terra v energickej červenej farbe

Aktívnym ľuďom bude vyhovovať SodaStream DUO. Plní sklenené fľaše DUO aj 1-litrové podlhovasté plastové fľaše FUSE, určené na dlhodobé používanie. Táto kombinácia dáva možnosť kombinovať používanie fliaš – doma používate sklenené a so sebou si beriete fľašu z BPA free plastu.

SodaStream DUO používa fľaše sklenené aj plastové, určené na dlhodobé používanie.

Tí, ktorí si potrpia na originalitu a dizajn, uvítajú elegantný SodaStream ART. Tento prístroj v retro vzhľade s páčkou namiesto tlačidla je zároveň neprehliadnuteľným interiérovým doplnkom. Bude sa skvele vynímať nielen na kuchynskej linke, ale aj v kancelárii alebo zasadačke.

Výnimočný SodaStream Art a obľúbená príchuť SodaStream Pepsi Max sú náš tip na Vianoce

Zaujímavo pôsobí aj SodaStream GAIA s fľašou akoby vznášajúcou sa vo vzduchu. Práve preto sa tento prístroj teenagerom páči najviac. Pozrite si ho v krátkom videu

Všetky modely majú ružové bombičky s patentovaným systémom rýchleho uchytenia Quick Connect bez skrutkovania, takže ich nasadíte doslova jednou rukou.

Príchute pre nápoje všetkých druhov

K prístrojom, fľašiam a príslušenstvu patria aj príchute, ktoré sýtená voda neoberá o chuť, práve naopak, ešte ju zvýrazňuje. Okrem ovocnej klasiky sa môžete tešiť na Pepsi, Pepsi MAX, 7UP, Mirindu a ich light verzie, Tonik, Energy či Iced Tea. Všetky tieto príchute vám dávajú ďalšie a ďalšie možnosti vytvárania rôznych alko a nealko nápojov podľa vašej fantázie a chuti.

Zahasí smäd a chráni Zem

A ešte niečo je tu podstatné: SodaStream totiž nie je len prístroj na výrobu sýtenej vody. Je to riešenie, ako chrániť Zem pred zbytočným plastom. Veď koľko jednorazových plastových fliaš so sýtenou vodou kúpite ročne v obchode a potom vyhodíte? Že separujete a budete zálohovať? To je chvályhodné. Dá sa to však aj jednoduchšie a o tom už dnes celé Slovensko uvažuje.

!!!POZOR!!! Aby vám váš SodaStream stihol určite prísť do Vianoc, odporúčame objednať si ho cez e-shop sodastream.sk do 18.12.!

Category: HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING