Privítajme sviatky jari! Inšpirácie na najkrajšie jarné a veľkonočné dekorácie do celého bytu 

| 28 marca, 2024

Rovnako ako v móde, aj v dekoráciách sa trendy pravidelne menia a týka sa to aj bytového textilu. Inšpirujte sa jarnými a veľkonočnými novinkami a vhodne zladiť jednotlivé kúsky už nebude problém. 

Prichádzajúce jarné dni, viac slniečka, spev vtákov a teplejšie počasie v nás prebúdzajú aj túžbu po premene našich príbytkov. Po tmavých zimných dňoch a dlhých večeroch to chce niečo svieže, vzdušné, jemné! Nemusíte však hneď prestavovať nábytok alebo volať maliarov. Najrýchlejšou možnosťou, ako zmeniť štýl domácnosti, je zamerať sa na doplnky.

Zmeniť štýl je azda najjednoduchšie v kuchyni: 

1. Prestrite nový obrus alebo behúň

2. Zlaďte s obrusom utierky a chňapky

3. Ako správna gazdinka pri varení chráňte svoje oblečenie peknou zásterou

4. Pri servírovaní radšej než na množstvo doplnkov stavte na originalitu.

5. Stačí pár kúskov riadu s jarným motívom a hneď panuje v kuchyni veselá nálada!

Kvety nielen na stole

Najobľúbenejšími jarnými motívmi sú už klasicky pastelové farby a kvietkové vzory vo všetkých veľkostiach a farebných kombináciách. Svojim jasom prežiaria celú miestnosť a spolu s predlžujúcimi sa dňami v nás okamžite vyvolajú dobrú náladu a chuť začať robiť niečo nové. Na e-shope Goldea.sk si môžete vybrať vzorované aj jednofarebné tkaniny do celého bytu a skombinovať ich presne podľa vášho vkusu. 

Hľadáte niečo úplne originálne? E-shop s bytovým textilom Goldea ponúka široký výber látok, z ktorých vám šikovné krajčírky ručne všetko ušijú za pár dní podľa vášho priania a presne na mieru.

Privítajme sviatky jari!

Veľkonočná tematika sa odráža v drobných dekoráciách, ako sú neodmysliteľné kraslice, figúrky kuriatok a zajačikov, ale aj na obrusoch, prestieraní, ozdobných vankúšoch a u niekoho aj na závesoch a posteľných obliečkach. Ak na vás príliš veľa vzorov v jednej miestnosti pôsobí rušivo, skombinujte monofarebné tkaniny so vzorovanými. Jednofarebné závesy navyše oceníte celoročne. Goldea má v ponuke aj posteľné obliečky, kombinujúce jednofarebné látky so vzorovými. Nájdite si svoje jarné kombinácie na www.goldea.sk!


















Tags:

Category: HOMEPAGE