Plavkový manuál: Postava typu krv a mlieko

| 13 mája, 2020

Budúcnosť letných dovoleniek pri mori či v aquaparku je stále neistá, ale skučná žena chce byť ženská aj doma na záhrade či pri bazéne. A hoci boli dvojdielne plavky pre dámy ženských tvarov ešte donedávna niečím nepredstaviteľným, dnes už neplatí. Po čom siahnuť? Poradí vám stylistka.

Ak hľadáte modely plaviek, kré vám sformujú zvodný dekolt, zdvihnú prsia do ideálnej výšky alebo decentne schovajú problematické partie, máme pre vás inšpiráciu. Alebo si chcete nakombinovať plavkovú podprsenku a nohavičky sama podľa svojej postavy? Nie je nič jednoduchšie.

Lichotivý strih horného dielu plaviek rozloží váhu pŕs obdarených dám medzi hrudník a ramená, vďaka čomu všetko krásne drží na svojom mieste aj vtedy, keď sa prudko vynoríte z vody,“ hovorí stylistka značky Triola Žaneta Ilutanová a odporúča ženám krv a mlieko špeciálnu podprsenku, krá má tenko vystužené košíčky zošité T-švom. „Také košíčky upevnia prsia v ideálnej výške a sformujú zvodný dekolt, aj keď vás trápia ťažšie prsia či ich asymetria,“ upresňuje.

Plavky pre väčšie bruško

Obdarené dámy vedia, že keď raz nájdu značku, krá ich podrží, sú jej verné celé roky. Práve pre sú plavky Triola medzi nimi také obľúbené – prinášajú veľkosti od B až po K s obvodmi od 70 do 105. Plavky sú z kvalitného materiálu, krý prežije dlhšie než jednu sezónu. Ich ramienka sú dostačne široké a výškovo nastaviteľné, takže sa nezarezávajú do pliec.

 

Ani skryť väčšie bruško nemusí byť problém, stačí len siahnuť po spodnom diele s ľubovoľne nastaviteľným pásom. Báť sa nemusíte ani farieb – veľmi dobre vyzerajú tmavé plavky s farebným pásom alebo farebné nohavičky s tmavým pásom.

Kombinujte najlepšie pre vás

Triola prináša rôzne druhy strihov plavkových podprseniek. Či už sú bezšvové hladké košíčky, kré sa dokonale prispôsobia vašim krivkám, alebo nový strih plavkovej podprsenky so zníženým stredom vytvorený pre hlboké výstrihy. Ideálnou voľbou pre menšie a stredné veľkosti je ďalší, špeciálny strih plavkovej podprsenky, krej košíček sa skladá z troch dielov vďaka tzv. T-švu. Všetky strihy však vaše poprsie zdvihnú do požadovanej výšky, zafixujú poprsie v strede a dokonale ho doformujú.

Ku každému modelu podprsenky (tenko vystuženému, hladkému, formovaciemu, nevystuženému, bandeau) máte na výber dvoje až troje nohavičky rôzneho strihu – klasické, bokové, pásové či variabilné s nastaviteľnou výškou. Záleží len na vašej predstave, preže v e-shope Triola si plavky vyberie každá žena – pre dokonalé letné opálenie!

 

Zdroj a fo: PR článok

Tags:

Category: HOMEPAGE, TRENDY & SHOPPING