Doprajte svojmu oblečeniu profesionálnu starostlivosť

| 16 mája, 2022

Poznáte niekoho, kto relaxuje pri žehlení? Takýchto jedincov asi vo svojom okolí veľa nenájdeme. Aj preto spoločnosť Miele vyvinula jedinečný systém žehlenia, pomocou ktorého vyžehlíte svoje oblečenie ľahšie, rýchlejšie a pohodlnejšie, ako kedykoľvek predtým. 

S prístrojom FashionMaster už nemusíte mať zo žehlenia žiadne obavy. Navyše, budete mať všetko hneď po ruke, či už ide o žehliaci stôl, žehličku alebo naparovač oblečenia. Skrátka, ak chcete rozšíriť rady milovníkov žehlenia vo vašej domácnosti, stavte na FashionMaster od Miele.

Efektívny pomocník v elegantnom dizajne

S mimoriadnou ľahkosťou vás bude na šetrných kolieskach konštrukcia Miele FashionMaster nasledovať tam, kam potrebujete a nezľakne sa ani schodíkov. Pomôže vám zvládnuť ľahko, rýchlo a šetrne skutočne veľké množstvo bielizne – od jemných textílií náročných na starostlivosť, cez látky s potlačou, až po ľanový textil.

Inteligentná technológia zaistí optimálne výsledky s minimálnou námahou. Patentovaný systém 1-2-Lift1 umožňuje mimoriadne rýchle a takmer samočinné rozloženie prístroja. Vysoko presná a efektívna technológia pary zaistí perfektné vyhladenie. Žehlička so špeciálnou voštinovou štruktúrou garantuje optimálne rozvádzanie pary a tým aj najlepšie výsledky vyhladzovania. 

Výkonný steamer s využitím predností vyvíjania pary je možné použiť dokonca aj pri zavesených textíliách. Na displeji nájdete vždy informácie o stave prístroja a zobrazenie odporúčaní pre obsluhu – napr. v prípade, že je potrebné doplniť zásobník na vodu.

FashionMaster zaujme aj svojim funkčným dizajnom a elegantnými tvarmi, ktoré mu vyniesli nejedno ocenenie renomovaných dizajnérskych porôt. Preto je takmer škoda schovávať ho niekam do kúta.

Pečať hygieny FashionMaster

So žehliacim systémom FashionMaster od Miele si môžete užívať maximálnu čistotu aj najvyššiu mieru hygieny. Vďaka selektívnemu naparovaniu žehličkou Miele (stupeň výkonu 3) alebo steamerom odstránite 99,99%1 vírusov už za 5 sekúnd, či už ide o koronavírus, chrípkové vírusy alebo adenovírusy (s výnimkou hepatitídy typu B). Všetko je potvrdené skúškou vysokej školy Albstadt-Sigmaringen.

Pre viac informácií navštívte oficiálnu stránku www.miele.sk, alebo kliknite sem.

 

1 S výnimkou hepatitídy typu B pri použití žehličky (stupeň výkonu 3) pri jednovrstvových textíliách alebo pri použití steamera – pokiaľ je súčasťou modelu. Vedecky preverené vysokou školou Albstadt-Sigmaringen a ocenené strieborným štítkom Inštitútu pre integračnú hygienu a virológiu InFluenc_H. Popis metódy nájdete pod nasledujúcim odkazom: https://www.miele.com/fm-c.

Foto a zdroj: TS

 

Tags:

Category: HOMEPAGE, VYCHYTÁVKY