NOVÝ WOMAN MAGAZÍN JAR 2022

| 10 mája, 2022

Milé Čitateľky Woman Magazínu! Po oslave 15. narodenín si aj náš časopis prešiel neodvratnou pubertou. Rovnako ako každý pubertiak, aj my rastieme, rozvíjame sa a menia sa aj naše záujmy. Vynovený Woman magazín prináša chrumkavý obsah z oblasti zdravia, krásy, či wellness a vitality, a ešte chrumkavejší, úplne nový dizajn. Úplne nový, sviežim obsahom nabitý Woman magazín opäť prichádza do novinových stánkov. Prezrite si ochutnávku tých najchrumkavejších tém a článkov, ktoré momentálne hýbu ženským svetom.

Rozhovor: Dokonalá Tímea: Tímea Trajteľová je úspešná slovenská športovkyňa, podnikateľka a influencerka. A hoci sa minulý rok v júli stala mamou syna Mattyho, nestratila nič zo svojej krásy a z motivácie. Ako to všetko zvládla? Dozviete sa v našom článku.

Lekcia Inšpirácie: Chic Parisienne: Po dvoch rokoch obmedzení sa najväčšia módna udalosť roka – Týždne módy opäť raz odohrávala už v tradičných podmienkach. Ulice všetkých štyroch „módnych“ miest sa hemžili davmi nielen pozvaných prominentých hostí, ale aj módnych zvedavcov, ktorí neodolali a prišli sa inšpirovať kombináciami, ktoré ovládnu ulicu počas ďalšej sezóny. Prirodzene, okrem kúskov, ktoré sa vznášali na mólach prehliadok, sme mali opäť raz možnosť pozrieť sa aj na street-style scénu.

Vzťahy: Načo sú nám kamarátky?: Milujeme ich, ale ich aj neznášame, tešíme sa z ich úspechov, ale občas im aj závidíme, túžime po ich uznaní, inšpirujú nás. Niektoré môžu pre nás znamenať viac ako rodina. V tomto inšpiratívnom článku sa dozviete zaujímavé fakty o ženských vzťahoch a ich vplyv na váš život.

Lifestyle: Selfcare ako nevyhnutnosť: Prežili sme globálnu pandémiu a boli sme nútení niekoľko mesiacov zostať doma. Dnes sa zas vyrovnávame s vojnou niekoľko kilometrov od našej hranice. Neustály prísun má, žiaľ, negatívny vplyv aj na našu psychiku. Ako to teda zvládať?

Krása: Nie jarnej únave: Prezrite si výber najčerstvejších jarných produktov a majte dokonale sviežu pleť vďaka týmto top novinkám.

Kariéra: Nová kariéra po 40 či až po 50?: Hľadáte novú životnú výzvu, no bojíte sa, že je na risk príliš neskoro? Je štyridsať sviečok na torte príliš veľa na začatie novej kariéry? Ako urobiť karérnu zmenu, ak máte 40 či 50 rokov? Odpoveď na túto kontroverznú otázku nájdete v najnovšom čísle magazínu Woman, ktorý je už v predaji vo vašom novinovom stánku.

Zdroj: Woman Magazín JAR 2022

Tags:

Category: HOMEPAGE, NASE CASOPISY